1 Followers
1 Following
gracewilson09

gracewilson09

Hvorfor Download elendig bredbånd europapolitik? The Corliss Group Latest Tech Review

Federal Communications Commission forbereder sig på at behandle internetvirksomheder som offentlige forsyningsvirksomheder under afsnit II af 1934 Communications Act, er det værd at spørge, hvordan offentlig regulering af internettet ville faktisk arbejde. Bekvemt nok, Europa har eksperimenteret med hårdhændede Internet forordning siden 2002, og resultaterne er en advarsel om, hvad USA kan forvente.

 

Det er konklusionen i en ny undersøgelse af vores organisation, Internet Innovation Alliance en koalition af virksomheder og nonprofits. I de seneste to årtier, USA har nydt godt af en tværpolitisk, light-touch bredbånd reguleringssystem, der har ansporet flere investeringer, mere konkurrence og – måske mest vigtigt — mere bredbånd kapacitet end i den Europæiske Union, som har en større befolkning og lignende økonomi.

 

Overveje kapitalinvesteringer, uden hvilken bredbåndsnet ikke eksisterer og ikke kan moderniseres. Faste bredbånd operatører i USA investeret 137 milliarder dollar i 2011 og 2012, mere end fire gange Europas 31 milliarder dollars i den samme periode. Amerikanske mobiloperatører, på 55 milliarder dollar, investeret dobbelt så meget som deres europæiske modparter 29 milliarder dollars. Selvom sammenligningen er lavet som en procentdel af branchen indtægterne, fortsætter den amerikanske investeringer fordel.

 

Europas "engros-adgang" regulerende ordning, hvorunder fastnetoperatører skal stille deres net til konkurrenter til en reguleret pris, var angiveligt designet til at fremme konkurrencen. Endnu kraftfulde etablerede luftfartsselskaber hold i Europa, 65% af det lokale telefon marked, mens i USA 59% af markedet, lokale telefon betjenes af nye konkurrenter. Mere end 90% af amerikanske husholdninger kan vælge mellem 10 eller flere udbydere.

 

En lignende historie fremgår i faciliteter-baseret bredbånd konkurrence. Mens 76% af amerikanske husholdninger har adgang til tre eller flere faste bredbånd udbydere, i Europa gør mindre end 50%. Dette er i vid udstrækning, fordi europæiske investeringer har været så svag. Uden solid investering, konkurrence kan blomstre, og det er ingen overraskelse, at 82% af amerikanske husholdninger har adgang til højhastighedsbredbånd, sammenlignet med 63% i den Europæiske Union.

 

Undersøgelsens analyser af mobilnet illustrerer også, hvordan USA tilbyder større adgang end Europa til de højeste hastighed, såkaldte LTE netværk. I 2012 havde kun 30% af europæiske husholdninger adgang til LTE, mens 79% af amerikanske husholdninger gjorde.

 

Så hvor efterlader det os? Net-neutralitet fortalere antage, at virkningen af fælles-carrier forordninger vil være minimal og at USA vil opretholde sin teknologi føre for evigt, men det europæiske regulerende eksempel tyder på, at et sådant resultat er langt fra visse. Det er mere sandsynligt, at indførelse af regler udformet til sidste århundredes monopol telefonservice vil have en lammende og afkølende virkning på bredbånd investeringer. Investering driver innovation: som the Internet Innovation Alliance undersøgelse viser, Europa er gået dårligt bag USA

 

Den Europæiske Union har klogeligt besluttet at trække sig tilbage, anbefaler i 2013 at medlemslandenes tilsynsmyndigheder ikke pålægge engros-adgang priser på udbredelsen af næste generation af net, frygt for, at private investeringer vil være kraftigt reduceret.

 

Det er ironisk, at kort efter Europa-Kommissionen anbefalede afslappende sin titel II-stil tilgang til bredbånd forordning, FCC begyndte overvejer at indføre sådan en fejlslagen politik i USA Ironien er forværret af virkeligheden at FCC kunne bruge sin eksisterende myndighed til at træffe stærke netneutralitet beskyttelse uden genklassificering af bredbånd som en almennyttig.

 

Tilstrækkelige investeringer og innovation er nødvendige for at forhindre, at Internet-kapacitet i USA faldende, en alarmerende udsigter for en af den økonomis mest dynamiske sektorer. Derudover kan tilføje forordninger, mens Europa skalaer tilbage sende kapital udlandet til et mere indbydende investeringsmiljø.